Широківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

В Широківській ОТГ відсвяткували День Незалежності

Дата: 30.08.2018 16:28
Кількість переглядів: 295

В Широківській ОТГ відсвяткували День Незалежності.

Для багатьох українців День Незалежності — довгоочікуване свято, яке кожен свідомий громадянин чекає з нетерпінням, адже цього дня згадуються щемливі моменти нелегкої української історії, відчувається гордість за українське походження. Крім того, це ще одна чудова можливість одягти вишиванку, провести час у колі друзів в святковій залі на концерті. В будь-якому разі День Незалежності — свято, яким українці пишаються та вітають один одного.

До дня прапора та 27 річниці незалежності України відбулися святкові заходи в Широківській ОТГ. В будинках культури с.Новопетрівка, с Поляна та с.Червона Долина пролунало багато пісень та віршів про любов до України, її неповторну красу. Також в с.Червона Долина пройшли спортивні турніри з чоловічого футболу та жіночого волейболу.

“Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!”, – зазначила директор Червонодолинського Будинку культури А.С.Кузьменко.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора