Широківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

День села Червона Долина

Дата: 08.11.2019 09:26
Кількість переглядів: 450

Щорічно за традицією в жовтні місяці мешканці села Червона Долина відзначають День села. Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися та виросли.
Святкування 98 річчя розпочалось із спортивних змагань між колективами підприємств, які розташовані в селі: волейбол, настільного тенісу та шашок.
На місцевому стадіоні було організовано розваги для дітей – батути , сувеніри та солодка вата. Святкова ярмарка здивувала різноманіттям смаколиків .
Любителі футболу спостерігали за грою команд Агролідер (Широківська ОТГ) –Кам’яне (Новий Буг),які змагались в першості Миколаївської області. (1-0)
Урочиста частина свята відбувалась в приміщенні Будинку культури. До урочистого концерту підійшли з творчістю та гумором. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан. Привітали подарунками тих хто народився цього річ, хто відсвяткував золоте та срібне весілля і хто цього року став на весільний рушник. В продовж концерту розігрувалися призи.
Із теплими словами до своїх односельців звернувся сільський голова Пересунько С. М. побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді.
Червону Долину привітали художніми номерами колективи з сусідніх сіл (Широке, Новопетрівка, Поляна), працівники сільської ради, Червонодолинської ЗОШ на чолі з деректором Мушин В.Я. , ф/г «Гармонія».
По закінченню концерту гості та жителі села Червона Долина могли зкоштувати смачну юшку, плов та шашлик.
Дякуємо Всім за підтримку та участь в проведені святкування 98-річчя села Червона Долина та побажати громаді села й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора