Широківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

Дата: 11.11.2019 15:40
Кількість переглядів: 228

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту-проекту рішення Широківської сільської ради Миколаївської області «Про нормативно-правові акти з питань оренди майна комунальної власності Широківської сільської ради Миколаївської області»

З метою вдосконалення правового регулювання у сфері орендних відносин на території Широківської сільської ради Миколаївської області.

Проект рішення Широківської сільської ради Миколаївської області «Про нормативно-правові акти з питань оренди майна комунальної власності Широківської сільської ради Миколаївської області» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на дошці оголошень сільської ради, а також на офіційному сайті Широківської сільської ради Миколаївської області http://shirokivska.gromada.org.ua/regulyativna-diyalnist-15-06-33-02-04-2019/

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекта регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: Миколаївська область, Снігурівський район, с-ще. Широке, вул. Шкільна, 1. або в електронній формі на електронну пошту: chd.s.rada@ukr.net

 

Оголошення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора