Широківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

Дата: 05.05.2020 16:45
Кількість переглядів: 302

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення регуляторного акту-проекту рішення Широківської сільської ради Миколаївської області «Про затвердження ставок орендної плати за землю у відсотках від нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Широківської сільської ради Миколаївської областіна 2021 р.»

 

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 р. № 1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект «Про затвердження ставок орендної плати за землю у відсотках від нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Широківської сільської ради Миколаївської області на 2021 р.»

З метою вдосконалення правового регулювання у сфері орендних відносин на території Широківської сільської ради Миколаївської області.

Проект рішення Широківської сільської ради Миколаївської області «Про затвердження ставок орендної плати за землю у відсотках від нормативної грошової оцінки земель Широківської сільської ради на 2021 р.» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на дошці оголошень сільської ради, а також на офіційному сайті Широківської сільської ради Миколаївської області http://shirokivska.gromada.org.ua/regulyativna-diyalnist-15-06-33-02-04-2019/

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: Миколаївська область, Снігурівський район, с-ще. Широке, вул. Шкільна, 1 або в електронній формі на електронну пошту: chd.s.rada@ukr.net.

Оголошення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора