Широківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

Дата: 16.09.2020 15:50
Кількість переглядів: 244

18 вересня о 9 годині ранку відбудеться позачергова сесія 7 скликання . Перелік питань на сесію:

1. Про визначення головним розпорядником бюджетних коштів відділ освіти, культури, молоді та спорту Широківської сільської ради Миколаївської області.

2. Про внесення змін до сільського бюджету Широківської сільської ради Миколаївської області на 2020 рік.

3. Про передачу комунального майна Широківської сільської ради в оперативне управління та на баланс відділу освіти, культури, молоді та спорту Широківської сільської ради Миколаївської області.

4. Про внесення змін до рішення Широківської сільської ради Миколаївської області від 20.12.2019 №6 «Про організацію та проведення громадських робіт в Широківській сільській раді на 2020 рік».

5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення із земель запасу комунальної власності за адресою: вул. Степова, 4. с. Новопетрівка, Снігурівського району Миколаївської області та передачу в оренду Приватній виробничо-торгівельній фірмі «АГРОСВІТ»

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності громадянину України Кормишкіну Юрію Анатолійовичу для іншого сільськогосподарського призначення в межах території Широківської сільської ради Миколаївської області

7. Про ліквідацію сільських виборчих комісій

8. Про створення відділу соціального захисту населення, сім’ї, дітей та молоді Широківської сільської ради Миколаївської області та затвердження Положенняпро нього.

9. Про затвердження передавального акту комунального підприємства " Новопетрівське»

10. Про затвердження передавального акту Новопетрівської сільської ради

11.Земельні питання

12. Про надання одноразової матеріальної допомоги

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора