Широківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

📌Баштанська районна військова адміністрація доводить до відома

Дата: 25.09.2024 08:34
Кількість переглядів: 57

📌Баштанська районна військова адміністрація доводить до відома, що Міністерство аграрної політики та продовольства України у співпраці з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) та Програмою USAID «Врожай» за підтримки урядів Канади, Японії, Minderoo Foundation та США через USAID Ukraine – USAID Україна відкривають реєстрацію на отримання зернових рукавів – через Державний аграрний реєстр.

Реєстрація проводитиметься до 06 жовтня 2024 року❗️

За умовами програми, господарства повинні мати від 50 га до 10 тис. га в офіційному обробітку, а отримані рукави використати для зберігання власно вирощеної продукції. Готові взяти на себе витрати за транспортування рукавів від визначеного складу до свого господарства. Кількість рукавів, які сільгосптоваровиробник може отримати, буде розраховано залежно від кількості отриманих заявок і пропорційно до площі оброблюваних земель – у розрахунку не більше одного рукава на 50 га земель, що обробляється для вирощування зернових та олійних культур. Пріоритет буде надаватися господарствам поблизу лінії фронту або тим, хто зазнав значних пошкоджень інфраструктури.

Звертаємо увагу, що подання заявки не гарантує отримання рукавів, оскільки кількість наданої допомоги є обмеженою.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора