Широківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага !Важлива інформація

Увага !Важлива інформація

ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF № 2021.1856 СТОСОВНО ВІДСУТНОСТІ МАРКУВАННЯ НА ПОДРІБНЕНИХ РАКАХ, ЩО ЕКСПОРТУВАЛИСЬ З ВЕЛИКОБРИТАНІЇ Снігурівське управління інформує, що до Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Держпродспоживслужби від 21 квітня 2021 року № 11.1.3-5/9247, отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 15 квітня 2021 року № 2021.1856 стосовно відсутності маркування (відсутнє зазначення алергенів ракоподібних та молюсків) на подрібнених раках, що експортувались з Великобританії (виробник: My Foods Worldwide Ltd, London) до Нідерландів (оптовик: Aheco African Food & Cosmetics B.V., Nijkerk), звідки надіслано до України (отримувач: Exotic House by Glam, вул. Мєчнікова 51, м. Одеса, 65029). Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган при виявленні невідповідності та вжиті заходи. У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати Снігурівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: вул. Ломоносова, 12, м. Снігурівка, Миколаївська обл., 57301 тел.: (05162) 2-14-53 та e-mail: [email protected] Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Снігурівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.

15:43 27.04.2021

РЕЄСТРАЦІЯ КОЛЕКТИВНИХ ДОГОВОРІВ, ЗМІН І ДОПОВНЕНЬ ДО НИХ

РЕЄСТРАЦІЯ КОЛЕКТИВНИХ ДОГОВОРІВ, ЗМІН І ДОПОВНЕНЬ ДО НИХ

РЕЄСТРАЦІЯ КОЛЕКТИВНИХ ДОГОВОРІВ, ЗМІН І ДОПОВНЕНЬ ДО НИХ Відповідно до статті 9 Закону України «Про колективні договори і угоди» {далі – Закон), галузеві (міжгалузеві) і територіальні {обласні та республіканська) угоди підлягають повідомній реєстрації в установленому порядку центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері трудових відносин, а колективні договори і територіальні угоди іншого рівня – місцевими органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування. Згідно з частиною 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» до відання виконавчих органів сільських, селищних, міських рад належать делеговані повноваження, зокрема, повідомна реєстрація в установленому порядку колективних договорів і територіальних угод відповідного рівня. Проведення повідомної реєстрації колективних угод і договорів регулює Порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів (далі – Порядок), затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 13.02.2013 115 (далі – Постанова №115). Постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 768 внесено зміни до Постанови. № 115, якими передбачено спрощення процедури повідомної реєстрації договорів (угод). Сторони колективних договорів тепер подають на повідомну реєстрацію один примірник документа (раніше — три) з додатками та супровідним листом: або у вигляді оригіналу паперового документа (з прошитими і пронумерованими сторінками); або у вигляді оригіналу електронного документа з пов’язаними з ним кваліфікованими електронними підписами; або у вигляді електронної копії оригіналу паперового документа (фотокопії), засвідченої кваліфікованою електронною печаткою. Повідомну реєстрацію мають провести за 14 робочих днів. При цьому, орган реєстрації не може відмовити у повідомній реєстрації колективного договору, повернути його на доопрацювання, вимагати додаткові документи та встановлювати вимоги до їх оформлення. Реєструючий орган має вести на своєму веб-сайті реєстр колективних угод (договорів), змін і доповнень до них та оновлювати його щомісяця. На сайті також мають оприлюднити текст договорів змін і доповнень до нього, за винятком інформації, доступ до якої обмежено сторонами відповідно до закону або за їх рішенням. З огляду на вищевикладене, виконавчий комітет пропонує керівникам підприємств, установ, організацій усіх форм власності переглянути діючі колективні договори, з врахуванням змін трудового законодавства, за відсутності на підприємствах колективних договорів укласти нові та зареєструвати їх у виконавчому комітеті. Реєстрація колективних договорів, надання методичної і консультативної допомоги здійснюється виконавчим комітетом Широківської сільської ради за адресою: с. Широке, вул. _Шкільна1

14:48 22.04.2021

Соц . відділ інформує

Соц . відділ інформує

У разі появи інформації про можливе вчинення відносно осіб похилого віку протиправних дій, у т.ч пов’язаних із спробами заволодіти їх житлом, вчиненням домашнього насильства, залишення родичами літніх людей без піклування тощо, а також щодо виявлення самотніх осіб даної категорії, які потребують соціального захисту з метою встановлення соціального патронажу

14:42 22.04.2021

Снгурівське управління Головного управління Держпродспоживслужби інформує

Снгурівське управління Головного управління Держпродспоживслужби інформує

Снігурівським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на виконання постанов Головного санітарного лікаря України, щодо профілактики коронавірусної хвороби (COVID-19) в період з 16.04.21р. по 22.04.21р., проведено санітарно-епідеміологічні обстеження суб’єктів господарювання, а саме агропродовольчий ринок – 1, порушень не виявлено, магазинів продовольчих товарів - 13, порушень -2, закладів дошкільної освіти (ЗДО) - 1, порушень не виявлено, НВК -1, порушень – 1. Надалі ведуться перевірки та роз’яснювальна робота серед населення.

13:15 22.04.2021

Увага !Важлива інформація

Увага !Важлива інформація

Снігурівським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на виконання постанов Головного санітарного лікаря України, щодо профілактики коронавірусної хвороби (COVID-19) в період з 09.04.21р. по 15.04.21р., проведено санітарно-епідеміологічні обстеження суб’єктів господарювання, а саме агропродовольчий ринок – 2, порушень не виявлено, магазинів продовольчих товарів - 12, порушень -3, закладів дошкільної освіти (ЗДО) - 1, порушень не виявлено. Надалі ведуться перевірки та роз’яснювальна робота серед населення. Дотримуйтесь правил особистої гігієни, прості речі рятують життя.

09:46 16.04.2021

Управління Держпраці у Миколаївській області запрошує роботодавців та економічне активне населення Миколаївщини відзначити День охорони праці разом!

Управління Держпраці у Миколаївській області запрошує роботодавців та економічне активне населення Миколаївщини відзначити День охорони праці разом!

                                                                                                                                                                               Додаток до листа 08.04.2021 №17/3391

10:43 12.04.2021

Увага !Важлива інформація

Увага !Важлива інформація

Снігурівським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській на виконання постанов Головного санітарного лікаря України, щодо профілактики коронавірусної хвороби (COVID-19) в період з 29.03.21р. по 09.04.21р., проведено санітарно-епідеміологічні обстеження суб’єктів господарювання, а саме магазинів продовольчих товарів - 32 , порушень - 4, закладів дошкільної освіти (ЗДО) - 1, порушень не виявлено, заклад загальної середньої освіти (ЗЗСО) – 1, рорушень не виявлено Надалі ведуться перевірки та роз’яснювальна робота серед населення. Бережіть себе та своїх близьких, дотримуючись правил особистої гігієни.

14:00 09.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора