Широківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

День села Червона Долина

День села Червона Долина

Щорічно за традицією в жовтні місяці мешканці села Червона Долина відзначають День села. Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися та виросли. Святкування 98 річчя розпочалось із спортивних змагань між колективами підприємств, які розташовані в селі: волейбол, настільного тенісу та шашок. На місцевому стадіоні було організовано розваги для дітей – батути , сувеніри та солодка вата. Святкова ярмарка здивувала різноманіттям смаколиків . Любителі футболу спостерігали за грою команд Агролідер (Широківська ОТГ) –Кам’яне (Новий Буг),які змагались в першості Миколаївської області. (1-0) Урочиста частина свята відбувалась в приміщенні Будинку культури. До урочистого концерту підійшли з творчістю та гумором. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан. Привітали подарунками тих хто народився цього річ, хто відсвяткував золоте та срібне весілля і хто цього року став на весільний рушник. В продовж концерту розігрувалися призи. Із теплими словами до своїх односельців звернувся сільський голова Пересунько С. М. побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді. Червону Долину привітали художніми номерами колективи з сусідніх сіл (Широке, Новопетрівка, Поляна), працівники сільської ради, Червонодолинської ЗОШ на чолі з деректором Мушин В.Я. , ф/г «Гармонія». По закінченню концерту гості та жителі села Червона Долина могли зкоштувати смачну юшку, плов та шашлик. Дякуємо Всім за підтримку та участь в проведені святкування 98-річчя села Червона Долина та побажати громаді села й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

09:26 08.11.2019

З Днем села Червона Долина

З Днем села Червона Долина

Шановні односельці! Я вітаю Вас з Днем села Червона Долина. Від щирого серця й від усієї душі зичу усім Вам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх Ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє Вас на нові звершення, на нові добрі починання. Бажаю процвітання Нашому селу, покращення якості життя та добробуту людей, нехай народжуються і підростають діти та спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. Зі святом Вас!

09:21 08.11.2019

Свято талантів «Фанати цікавої справи»

Свято талантів «Фанати цікавої справи»

Іскорка таланту схована при народженні в душі кожної людини. Від того, як її плекатимуть, який вона отримає розвиток, чим наповнюватимуть, хто оточує, залежатиме чи вона згасне, чи розгориться дивним полум’ям, даючи наснагу до праці та милуючи оточуючих чудовими витворами мистецтв. Кожна особистість в чомусь неповторна і виразна. В юності людина робить найвеличніше відкриття – відкриває саму себе. У цих пошуках глибокий зміст: кожен може розкрити свої реальні, досі незнані можливості, через світ захоплень. З роками ці захоплення стають працею, долею. І, дорослішаючи, людина творить чудеса. Відділом освіти, культури, молоді та спорту Широківської сільської ради проведено свято вшанування талантів «Фанати цікавої справи» учителів закладів загальної середньої освіти. Багато цікавого присутні дізналися про захоплення вишивкою Скоробагатої Алли Миколаївни, обробкою деревини Ткачова Володимира Михайловича. Андрусенко Володимир Миколайович представив свої витвори мистецтва – картини. Про своє становлення у спорті розповів Ватюк Олександр Олександрович. Мушин Микола Ярославович пишається династіями спортсменів села, які стартували під його керівництвом. Яскраво висловили свою подяку наставнику зі спортивного туризму Григор’єву Віктору Яковичу його уже дорослі учні - вчителі. Кожному талановитому фанату цікавої справи вручено грамоту відділу освіти, від школи в подарунок номер художньої самодіяльності та букет квітів. Продовжуємо шукати таланти. Хто наступний? Чекаємо на зустріч.

09:09 08.11.2019

Завершення капітального ремонту системи опалення в Новопетрівському ДНЗ

Завершення капітального ремонту системи опалення в Новопетрівському ДНЗ

Першого листопада, була запущена та введена в експлуатацію нова система опалення в Новопетрівському ДНЗ. На цю подію довго очікували колектив дитячого садочка, наші вихованці та їх батьки, оскільки приміщення опалюватиметься в цілому, а не лише його частина, зокрема, музично-спортивна зала, як дуже важлива і така необхідна для проведення різноманітних свят, розваг, фізкультурних занять.

08:47 08.11.2019

Заява про визначення обсягу СЕО

Заява про визначення обсягу СЕО

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Схеми планування території Широківської сільської ради Миколаївської області

14:56 02.04.2019

День села Червона Долина

День села Червона Долина

Село моє, Для мене ти єдине, Як мати рідна, Як саме життя, Як хліб землі, Як пісня лебедина. Не стань тебе – Впаду у небуття.

16:18 24.10.2018

Свято освітян у Широкому

Свято освітян у Широкому

В Широківській сільській об’єднаній територіальній громаді Снігурівського району Миколаївщини відбулося справжнє свято для працівників освіти. З дня нагоди Дня освіти в сільському клубі були урочисто нагороджені відзнаками Верховної Ради України та Миколаївської обласної ради заслужені працівники освіти Широківської ОТГ. Присутніх вітали голова Широківської громади Сергій Пересунько, народні депутати України Ігор Бриченко і Тарас Кремінь, а також були присутні консультанти Миколаївського регіонального відділення Асоціації міст України. На святковому концерті виступали артисти та художні колективи Миколаївського коледжу культури та мистецтв.

08:25 24.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора