Широківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

У серпневу гарну днину Шкільна зібралася родина

У серпневу гарну днину Шкільна зібралася родина

«У серпневу гарну днину Шкільна зібралася родина Бо рік навчальний на порозі Нехай щастить вам всім в дорозі», такими словами ведучі розпочали третю серпневу конференцію освітян Широківської громади 27 серпня 2020 року, яка проходила на базі Новопетрівського будинку культури. Виконуюча обов’язки начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Широківської сільської ради Лапченкова Л.М., вітаючи освітян громади з початком 2020-2021 навчального року зазначила, що серпнева конференція – це підсумок минулого навчального року і вибудова планів на майбутнє і кожен навчальний рік зустрічаємо з надією на краще. Тож хай щастить у всьому і рік буде благополучним, щасливим зі звичним очним навчанням. Голова Широківської сільської ради Пересунько С.М. з гордістю зазначив скільки зроблено за минулий навчальний рік у закладах освіти – у Новопетрівській ЗОШ І-ІІІ ступеня побудовано спортивний майданчик зі штучним покриттям та туалет в основній школі, у Червонодолинській ЗОШ і Полянському ДНЗ зроблено капітальний ремонт харчоблоків, подвір’я Червонодолинської ЗОШ І-ІІІ ступенів викладено плиткою, у Широківській ЗОШ І-ІІІ ступенів реконструйовано актову залу, проведено обробку дахів трьох закладів загальної середньої освіти протипожежною вогнезахисною речовиною. Побажавши плідної праці освітянам, розповів про плани на майбутнє, які дуже порадували присутніх. Педагоги громади пораділи за свого колегу Антипенка Віктора Миколайовича, досвід роботи якого висвітлено у книзі «Успішні керівники в сучасному освітньому просторі України». За вагомий внесок у розвиток української освіти йому вручено Диплом лауреата і один екземпляр книги. За результатами атестації та підсумками 2019-2020 навчального року екс-начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Васильєва І.В. нагородила кращих освітян громади. Для нагороджених лунали пісні у виконанні учасників художньої самодіяльності закладів культури громади. Новопетрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів гостинно відчинила двері для проведення засідань предметних методичних об’єднань. Учителі підвели підсумки роботи і намітили перспективу на подальшу роботу. Заходи пройшли у дружній обстановці і піднесеному настрої.

13:32 31.08.2020

Шановні жителі Широківської громади!

Шановні жителі Широківської громади!

Прийміть наші щирі вітання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня Незалежності України! Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного добробуту, мирного неба, щедрої долі, невичерпної енергії і творчої наснаги. Нехай ваші серця будуть наповнені любов’ю до рідної землі, прагненням до згуртованості та взаєморозуміння, а наша плідна творча співпраця на освітянській ниві буде надійною запорукою несхитної віри в щасливе майбутнє української нації! Бережіть себе і свої родини! Будьте здорові і самовідповідальні!

13:27 21.08.2020

Оголошення!!!

Оголошення!!!

День Незалежності України святкуємо разом! Відбудуться урочистості з нагоди відзначення Дня Незалежності України! Святкова програма святкування дня Незалежності: 21 серпня святковий концерт о 18 годині в селищі Широке ( біля будинку культури), 21 серпня святковий концерт о 20:30 годині в селищі Поляна ( біля будинку культури), 22 серпня святковий концерт о 14 годині в селі Червона Долина (біля будинку культури) о 15 годині футбол між командами Снігурівського та Вітовського районів (кубок газети Рідне Прибужжя) 23 серпня зранку о 9 годині автопробіг з прапорами до дня Прапора, село Новопетрівка та футбол о 10 годині Новопетрівка-Знамянка 25 серпня о 9 годині турнір по міні футболу між дитячими командами Широківської, Червонодолинської та Новопетрівської ЗОШ в пам'ять загиблих учасників в антитерористичної операції, відбудиться турнір в селі Новопетрівка

14:32 20.08.2020

Відбулась зустріч

Відбулась зустріч

19 серпня відбулась зустріч з народним депутатом Ігорем Петровичем Негулевським від партії "Слуга народу" по округу № 130 в Миколаївської області .Обговорені важливі питання по розроблених проектах та шляхах їх реалізації.

14:29 20.08.2020

Оголошення

Оголошення

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Широківської сільської ради Миколаївської області

13:33 06.08.2020

Оголошення!

Оголошення!

05.08.2020 року відбудеться 33 сесія 7 скликання.Розглядатимуться такі питання : 1. Внесення змін до бюджету. 2. Звіт директора комунального підприємства "Червонодолинське" за І півріччя. 3.Про затвердження офіційної символіки. 4. Про надання матеріальної допомоги. 5. Земельні питання.

12:53 04.08.2020

Оголошення конкурс

Оголошення конкурс

Повідомлення про оголошення конкурс на вакантну посаду начальника відділу осіти, культури, молоді та спорту 

17:15 31.07.2020

День села - свято, яке запам'ятається надовго

День села - свято, яке запам'ятається надовго

Уже доброю традицією для місцевої громади стало відродження традицій та вшанування історії родоводу рідного краю. В суботу 25 липня наше село почало святкування з футболу, який пройшов на місцевому шкільному стадіоні .А вже як весело було нашій малечі , для них було за радість пострибати на надувних батутах. Далі розпочались урочистості в сільському будинку культури,присутнім за умовами карантину вимірювалась температура ,роздавались маски. Відкриваючи офіційну частину, з теплими словами привітань до жителів села та гостей свята звернувсь сільський голова Сергій Миколайович Пересунько подякував усім, хто не тільки на словах,а й конкретними справами робить рідне село перспективним , та побажав усім жителям достатку, радості, миру, любові та здоров’я. А селу – добробуту й подальшого процвітання . Головний економіст ТОВ СП "НІБУЛОН" філії "Снігурівська" Раковець Галина Іванівна привітала наших випускників та батьків, побажала дітям щасливої дороги в доросле життя , а також подарувала подарунки випускникам. Самодіяльні артисти продовжили свято. Лунали пісні, вірші, свою художню майстерність представляли аматори широківської сцени. Наші випускники школи подарували присутнім в залі ніжний вальс. Після концертної програми на вулиці всіх пригощали смачною юшкою, яку приготували працівники шкільної їдальні . За смачний плов подякуємо працівникам їдальні ТОВ СП «НІБУЛОН». Хочемо подякувати Хижняка О.І. за надану ним рибу для наваристої юшки. А вже в вечорі на охочих потанцювати чекала святкова дискотека та феєрверки. Отож залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вона виявила під час святкування Дня села.

15:54 28.07.2020

Випускний вечір - надзвичайне свято

Випускний вечір - надзвичайне свято

Випускний вечір - надзвичайне свято: радісне, урочисте, яскраве, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, затишними класами, дорогими наставниками, які упродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя. 24 липня у Широківській ЗОШ відбувся закритий випускний вечір (закритий тому ,що нажаль й досі триває карантин), який пройшов лише в родинному колі. Привітали наших випускників голова Широківської сільської ради Пересунько Сергій Миколайович,директор Широківської ЗОШ Антипенко Віктор Миколайович , завуч Ткач Людмила В’ячеславівна .З привітанням до випускників звернулись перші вчителі Фалько Ольга Василівна та Рощенко Ольга Олексіївна ,а також класний керівник Скоробогата Алла Миколаївна. Вітаючи із закінченням школи, побажали випускникам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості, рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою найсміливіші завдання і втілювати їх в життя. Голова сільської ради привітавши наших випускників подарував кожному подарунки. Найбільш хвилюючою була мить вручення атестатів, адже до цього дня було 11 років сумлінного навчання. Прощалися випускники із шкільним життям у ритмі останнього вальсу. В безхмарне вечірнє небо, під веселий галас глядачів, злетів святковий феєрверк. На ранок випускники та їх класний керівник зустрічали світанок. Нове, доросле життя розпочалося. Щасти вам, дорогі випускники! В добрий путь на добрий час!

13:06 27.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора