Широківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення

Оголошення

Оголошення про оприлюднення регуляторного акту

15:14 27.10.2020

Оголошення

Оголошення

Запрошуємо депутатів Широківської сільської ради та бажаючих жителів сіл Новопетрівка, Любине, Широке, Червона Долина, Поляна,Степове, Покровське

14:05 16.10.2020

Як приємно по сімейному  у затишному колі однодумців святкувати!

Як приємно по сімейному у затишному колі однодумців святкувати!

Цьогоріч втретє всі, хто причетний сіяти розумне, добре, вічне в душі маленьких жителів Широківської громади, відсвяткували гарне свято – День працівників освіти. Зі словами привітання звернулися до працівників, які кожного дня віддають частинку свого серця дітям, голова Широківської ОТГ Пересунько С.М., начальник відділу освіти та культури Шиян О.В., голова районної профспілки працівників освіти і науки Руденко О.Ф. Грамотою Миколаївської облдержадміністрації нагороджено керівника туристичного гуртка Широківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Григор’єва В.Я. Грамотою та Подякою Миколаївської обласної ради нагороджено учителів української мови та літератури Нікітіну Н.М. та Лозовську О.Г. за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі громади, високий професіоналізм, ініціативу, наполегливість та за результатами 2019-2020 навчального року. Грамотою Широківської сільської ради нагороджено інспектора відділу освіти та культури Лапченкову Л.М. за особистий внесок у розвиток освіти громади. Подяку з рук сільського голови отримали працівники Новопетрівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату за високий професіоналізм та співпрацю. Грамотами відділу освіти та культури нагороджено кращих працівників закладів освіти громади, адже ким би не працювала людина вихователем, двірником, сторожем, пралею, прибиральницею приміщень, помічником вихователя, завідуючим господарством, вона віддає частинку себе для виховання діток. Грамотами районної профспілки працівників освіти та грошовими преміями нагороджено кращих активних спілчан. Звичайно приємно до нагород отримувати ще й квіти. А найкращий подарунок освітяни громади отримали від артистів Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру . Вірші, запальні пісні, дотепний гумор додали під час святкування гарний настрій, щирі посмішки та невичерпний заряд енергії на подальшу працю. Бажаємо освітянам громади розумних, слухняних, старанних діток, толерантних батьків, цікавих ідей і педагогічних знахідок. Нехай нелегкі будні

10:30 07.10.2020

Сяють зірочки Широківської школи

Сяють зірочки Широківської школи

З дотриманням умов карантину, 18 вересня школа вітала і нагороджувала сузір’я кращих вихованців – переможців олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, любителів поезій за підсумками 2019-2020 навчального року. Звучали щирі слова подяки вчителям-наставникам, які працюють зі школярами і докладають багато зусиль, щоб учні досягли зіркових висот. Шкільна сходинка перемог перша в їхньому житті, тож ми бажаємо нашим зіркам, щоб всі життєві сходинки долалися добре, з гарним настроєм, впевненість і радістю в серці. І нехай щороку поповнюється наша школа новими талановитими зірочками, збагачується і розширюється наша шкільна галактика талантів.

13:36 21.09.2020

Оголошення

Оголошення

18 вересня о 9 годині ранку відбудеться позачергова сесія 7 скликання . Перелік питань на сесію:

15:50 16.09.2020

Засідання робочої групи

Засідання робочої групи

Сьогодні пройшло засідання робочої групи з підготовки проекту Стратегічного розвитку Широківської ОТГ Миколаївської області на період 2021- 2027 р . На засіданні було обговорено подальші кроки розробки плану,а саме: - проведення опитування (анкетування) мешканців та представників бізнесу для визначення основних проблем,які існують в громаді та перспектив її розвитку на майбутнє , - визначення сильних та слабких сторін громади, - визначення стратегічних цілей бачення майбутнього громади Наступне засідання відбудеться 01.10.2020року.

16:39 15.09.2020

Оголошення

Оголошення

Продовжується розробка проекту Стратегічного плану розвитку Широківської сільської ради Миколаївської області на період 2021- 2027 року . 15 вересня о 13 годині в приміщенні будинку культури відбудеться засідання робочої групи з підготовки проекту.Список робочої групи додається.

13:09 14.09.2020

ШАНОВНІ УЧНІ,БАТЬКИ ,ВЧИТЕЛІ!

ШАНОВНІ УЧНІ,БАТЬКИ ,ВЧИТЕЛІ!

Ось і настав цей день. 1 вересня – День Знань і старту нового навчального року. Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік! Високих оцінок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів, з якими все, що було вже сказано, легко здійсниться!

11:02 01.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора